Αλλεπάλληλες συναντήσεις Καραμανλή με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Έτοιμος να πάρει πρωτοβουλίες ο Καραμανλής!

Τι είπε σε τετ- α- τετ στο πολιτικό του γραφείο 

 Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του parapolitika.gr , ο Κώστας Καραμανλής δέχεται τις τελευταίες ημέρες πλήθος τηλεφωνημάτων και επισκέψεων στο πολιτικό του γραφείο. Σε μία από αυτές τις κουβέντες , που του εκφράζεται ευθέως ο προβληματισμός για την σμίκρυνση του κόμματος και τον κίνδυνο του εξαύλωσης της παράταξης, ο Κώστας Καραμανλής απάντησε επί λέξει: "Δεν θα αφήσουμε την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη απροστάτευτη", προμηνύοντας πρωτοβουλίες και εμφανιζόμενος καθησυχαστικός ότι "η ΝΔ δεν θα μικρύνει, αλλά θα μεγαλώσει ξανά"


ΠΗΓΗ

Συνάντηση Καραμανλή – Μπακογιάννη την Παρασκευή


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ζυμώσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στον απόηχο του ατυχούς εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» αύριο προγραμματίζεται συνάντηση μεταξύ του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και της πρ. Υπουργού κ. Ντόρας Μπακογιάννη, μετά από αίτημα της τελευταίας.
Η συνάντηση των δύο δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, αποκτά ιδιαίτερη σημασία εν μέσω του εκνευρισμού που έχει κυριαρχήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την ήττα της Κυριακής.
Η κ. Μπακογιάννη, που είχε μία τυπική μόνον επικοινωνία με τον κ. Σαμαρά μετά τις εκλογές, συστήνει ψυχραιμία και αναμένει τις πρωτοβουλίες που θα λάβει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ήδη από σήμερα με τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος στις 18:00 το απόγευμα.
Από την πλευρά του, ο κ. Καραμανλής, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς για πλήθος στελεχών της Ν.Δ., χθες, συναντήθηκε μεταξύ πολλών άλλων και με τους Ν. Δένδια, Ευρ. Στυλιανίδη και Απ. Τζιτζικώστα.
Παρά το γεγονός ότι συνομιλητές του, όπως ο κ. Ευ. Αντώναρος, θέτουν, εμμέσως πλην σαφώς, ζήτημα ηγεσίας, ο ίδιος ακούει προσεκτικά, καταγράφει όσα του μεταφέρονται, χωρίς όμως να σχολιάζει ή να ενθαρρύνει κινήσεις που θα μπορούσαν, σε αυτή τη συγκυρία, να αποσταθεροποιήσουν τη Ν.Δ. ως πυλώνα αναφοράς της αστικής δημοκρατίας.
Σε μπαράζ συναντήσεων έχει επιδοθεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έχει και με τον βουλευτή της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή και την σχετική είδηση δημοσιοποίησε μέσω των social media ο ίδιος ο κ. Στυλιανίδης δείχνοντας το στίγμα των κινήσεων του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και τις ενδεχόμενες προθέσεις του να αναλάβει πρωτοβουλίες στη ΝΔ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr πριν λίγη ώρα έγινε συνάντηση στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα. Η συζήτηση που έγινε ήταν εφ' όλης της ύλης. Και όταν λέμε εφ όλης της ύλης κυριολεκτούμε. Το βέβαιο είναι ότι έρχονται εξελίξεις....

ΠΗΓΗ

Σχόλια